Manufacturers

Search

RD 985

Stacionarni repetitor RD985 združuje odlično uporabniško izkušnjo in najboljše digitalne funkcije. Deluje v analognem in digitalnem načinu hkrati.

More details


2 671,80 € tax incl.

Add to my wishlist

Diagnostika in kontroliranje repetitorja
RD98X* podpira oddaljeno (povezavo z internetom preko IP porta) in lokalno diagnostiko(z USB portom) in PC aplikacije. Mogoč je nadzor, diagnosticiranje in kontrola funkcij ter statusa repetitorja.

Digitalno predvajanje zvoka v dveh logičnih kanalih
RD98X* podpira predvajanje zvoka obeh logičnih kanalov preko zadnjega pin porta, kejr omogoča povezovanje z opremo drugih proizvajalcev.
Analogno/digitalno samodejno stikalo
RD98X* ima samodejno stikalo za preklop med analognim in digitalnim načinom. To omogoča učinkovito izrabo analognega in digitalnega omrežja v času migracije.
IP Multi-site povezljivost
RD98X* podpira povezljivost preko IP porta repetitorja za formiranje zasebne radijskega omrežja. Tako lahko uporabnik doseže razpršene in oddaljene lokacije za uporabo glasovnih in podatkovnih storitev.
50W najvišja moč
RD98X* podpira maksimalno repetitorsko moč 50W, kar poveča pokritost sistem z manj potrebne opreme.
16 kanalov
RD98X* podpira do 16 kanalov. Kanale je mogoče izbirati: s pomočjo PC orodja RDAC, z gumbom na sprednji plošči ali pa s omočjo krmiljenja kanalov na zadnji strani. 
Analogno / digitalni način dela 
RD98X* podpira tako analogni kot digitalni način dela.
Analogno / digitalno povezovanje 
RD98X* podpira delo v obeh načinih tudi ko gre za povezovanje dveh terminalov, ko eden deluje v digitalnem, drugi pa v analognem načinu. 
Onespodabljanje oddaje signala repetitorja 
RD98X* podpira onesposabljanje oddaje signala repetitorja (ko je funkcija aktivirana, se oddajnik onespodobi in oddaja le preko pin stikal na zadnjem delu).
Več tonsko dekodiranje
RD98X* podpira dekodiranje do največ 16 CDCSS/CTCSS in analognih kanalov ter povezovanje različnih načinov delovanja.
Analogno skeniranje
RD98X* omogoča analogno skeniranje in signaliziranje, digitalne glasovne in podatkovne storitve in omogoča tudi mešani način skeniranja kanalov.
Upravljanje dostopa do repetitorja
RD98X* podpira nadzorovan dostop uporabnikov do repetitorja. To je pomembno za preprečitev nepooblaščenih dostopov do omrežja.
Analogno / digital povezovanje s telefonskimi priključki (DTMF signaliziranje)
RD98X*G podpira simpleksno glasovno komunikacijo med terminali in telefonskimi uporabniki. Iz radijske postaje je mogoče klicati v telefonsko omrežje: iz telefonskega omrežja pa je mogoče opraviti skupinski ali zasebni klic v radijsko omrežje. 
Stalna radiofrekvenčna identifikacija - Continuous Wave Identification (CWID)
RD98X* podpira analogno transmisijo identifikacije repetitorja v morsejev

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Tax 0,00 €
Total 0,00 €

Prices are tax included

Cart Check out

Search